ادامه مطلب مورد نظر رمز دارد.
لطفا رمز عبور مربوط به مطلب را وارد کرده ، دکمه تایید را کلیک کنید.
سلام دوست عزيز لطفا بدون استاد وعدم اگاهي از اين مطالب استفاده نگردد.چون عمل به اين كارها شرايط خاص خود را دارد.رمزwww.tina41.com

ادامه مطلب
لينك ثابت نوشته شده در دو شنبه 6 خرداد 1392برچسب:,ساعت 2:57 بعد از ظهر توسط احمدرضاامیرناصری |


ادامه مطلب
لينك ثابت نوشته شده در دو شنبه 6 خرداد 1392برچسب:,ساعت 2:45 بعد از ظهر توسط احمدرضاامیرناصری |


ادامه مطلب
لينك ثابت نوشته شده در دو شنبه 6 خرداد 1392برچسب:,ساعت 2:28 بعد از ظهر توسط احمدرضاامیرناصری |


ادامه مطلب
لينك ثابت نوشته شده در دو شنبه 6 خرداد 1392برچسب:,ساعت 2:25 بعد از ظهر توسط احمدرضاامیرناصری |

 

تکنیکهای مراقبه خروج روح (علی موسائی مرند)  چاپ
تکنیک مراقبه شماره ( 1)در حالیکه چشمانتان را بسته اید چند دقیقه را صرف ریلکس کردن تمام بدن کنید سپس کره چشمتان رابه سمت بالا بچرخانید تا جاییکه کشش و فشار اندکی را در ماهیچه های اطراف چشمتان احساس کنید.سپس دید درونی خود را بر صفحه سیاه درون متمرکز کنید.سعی کنید در این مرحله به خواب نروید بلکه همچنان توجه تان را در همین حالت متمرکز کنید .هرگاه که ذهنتان منحرف شد و به موضوع دیگری پرداخت خیلی ساده آن را بازگردانید ودوباره آغاز کنید.به صدای سوت ضعیف در بالای سرتان گوش کنید وتوجه ثانویه خود را به گوش دادن به آن معطوف سازید.
تجسم کنید که سوت مذکور مانند جریانی از امواج است که از پایین کالبد فیزیکی تان به بالا حرکت کرده و از قسمت بالای سرتان خارج میشود. اجازه دهید تااین سوت دید درونی تان را بطور کاملا طبیعی به بالا ببرد. به آرامی تمرکز دید درونی تان بر سیاهی صفحه درون را متوقف کنید.اگر این کار را مدت بیشتری انجام دهید از به خواب رفتن شما جلوگیری می کند. در عوض فقط هشیاری جنبی و خفیفی را در اطراف چشم سوم خود در درون پیشانی حقظ کنید تا به این ترتیب صفحه سیاه را همچنان نزدیک به نقطه دید درونی تان نگه دارید. سرانجام در حالتی نا منتظر و بی خبر به خواب خواهید رفت.اگر احساس خفیفی از سوزش و گزگز یا احساس کشیدگی در قسمت بالای سرتان بوجود امد بسیار عالی است. اگر هم این اتفاق نیفتاد اشکالی ندارد.اگر باعث این احساس در سرتان شوید و توجه ثانویه خود را در آن نقطه از سرتان معطوف دارید آنگاه پس از به خواب رفتن احتمال خارج شدن از کالبد اندکی بیشتر خواهد شد.سخت ترین قسمت این تکنیک هنگامی است که حدودا یک ساعت و نیم از آغاز آن بگذرد. در این هنگام است که موج فریبنده و اغوا کننده ای از خستگی ذهنی و جسمانی در سراسر کالبد
فیزیکی ایجاد می شود و استقامت و اراده ذهنی را شدیدا به مبارزه می طلبد. تسلیم شدن به این موج وسوسه انگیز از خستگی و به خواب رفتن معمولا هر گونه احتمال برای خارج شدن آگاهانه از کالبد را تا حد صفر کاهش می دهد.سعی کنید تا از نظر ذهنی بر این موج از خستگی فائق شوید و به مراقبه خود ادامه دهید در این مرحله با گذشت هر لحظه شانس و احتمال سفر خروج از کالبد با خود آگاهی بسیار خوب به تدریج افزایش می یابد.
مابقی را د ادامه مطلب بخوانید
تکنیک مراقبه شماره (2) 
شکل ساده تری از تکنیک مراقبه شماره (1) این است که سی الی چهل و پنج دقیقه اول که در آن چشمها را رو به بالا چرخانده و نگه می داریم و تمرکزدیددرونی را بر صفحه سیاه حذف می کنیم ادامه این تکنیک یعنی تکنیک شماره (2)دقیقا مشابه به تکنیک شماره (1) است.مزیت تکنیک مراقبه (2) این است که فرد را نسبت به تکنیک اول از نظر ذهنی و جسمانی کمتر خسته می کند. 
 تکنیک مراقبه شماره (3)

این تکنیک در واقع همان تکنیک آسان و ساده ای است که چندین سال است که از آن استفاده می کنیم یعنی گوش سپردن به صدای سوت موجود در بالای سرمان.
پس از بیدار شدن از خواب در اواسط شب دوباره به رختخواب می رویم و در حالیکه به پشت می خوابیم مدت چند دقیقه تمام کالبدمان را ریلکس می کنیم و هنگامیکه صدای سوت ضعیف در درون سرمان قابل شنیدن می شود تمام توجهمان را بر گوش سپردن به آن متمرکز می کنیم. حدودا پانزده یا سی دقیقه بعد از آن بر روی شکم خوابیده و به حالت همیشگی خود در هنگام خواب باز می گردیم و به گوش سپردن به سوت مذکور ادامه می دهیم تا اینکه به تدریج در حالتی بی خبر به خواب برویم .هنگامیکه می توانیم ریلکس بمانیم و عواطفمان را به حداقل برسانیم این تکنیک به راحتی برایمان عمل می کند.تغییر کوچک اما بسیار سودمندی که به این روش اضافه کردم این بود که پیوسته از نظر ذهنی به خودمان یادآوری کنیم که همچنان به سوت موجود در بالای سرمان گوش دهیم . هنگامیکه این کار را انجام نمی دهیم خیلی زود تمام ماجرا را فراموش می کنیم. از تکنیک خارج می شویم و به خواب می رویم.
 تکنیک مراقبه شماره ( 4)پس از بیدار شدن در اواسط شب دوباره به رختخواب می رویم و به حالت همیشگی خود می خوابیم و توجه اولیه و عمده خود را بر شل کردن و ریلکس کردن عضلات اطراف شقیقه هایمان یعنی حدودا از وسط ابرو تا دو سانتی متر بالای گوش متمرکز می کنیم . در حالیکه توجه عمده خود را بر شل کردن این عضلات معطوف می کنیم توجه ثانویه خود را به ریلکس کردن عضلات اطراف چشمها و اطراف ابروهایمان متمرکز می کنیم و همچنین به صدای سوت موجود در بالای سرمان گوش می دهیم . گاهی اوقات این سوت را به صورت جریانی از انرژی تجسم می کنیم که از پایین به بالای کالبد فیزیکی مان در جریان است و از عضلات اطراف شقیقه هایمان عبور می کند و همچنین تصور می کنیم که این سوت به ریلکس کردن عضلات اطراف شقیقه هایمان کمک می کند.
این تکنیک مراقبه ممکن است برای بعضی از افراد مبتدی در سفر روح و یا افرادی که در آینده مسافر روح خواهند شد دشوار باشد. نقطه ضعف عمده تکنیک مذکور این است که در برابر دو احساس مشکل آفرین یعنی احساس انتظار و تشویش بسیار حساس و آسیب پذیر است.هنگامیکه این دواحساس آزارنده مستمر و دائم شوند آنگاه ریلکس کردن و شل نگهداشتن کامل عضلات اطراف شقیقه ها بسیار دشوار می شود.
تکنیک مراقبه شماره (5)لاانشجویان و مددکاراناین تکنیک مراقبه همراه با زمزمه کردن و ذکر کلمه ای مقدس است که آن را از دیسکورسهای اکنکار و کتابهای سفر روحم یاد گرفتم و با سبک و شیوه مراقبه خودم سازگار کردم.
در حالیکه به پشت می خوابیم چشمهایمان را می بندیم بدنمان را ریلکس می کنیم و به آرامی و باملایمت شروع به زمزمه پیوسته کلمه ای مقدس می کنیم.کلمات متعددی را میتوان استفاده کرد ولی من از ذکر یا باسط استفاده میکنیم. یاباسط یکی از نامهای خداوند می باشد و ذکر آن بسیار آسان است. پس از اینکه نفس عمیقی می کشیم با صدای بلند و با حالتی کشیده و طولانی و با ملایمت کلمه یاباسط را زمزمه می کنیم .در حالیکه به آرامی نفسمان را بیرون می دهیم هر حرف را جداگانه تلفظ می کنیم و به یکدیگر می چسبانیم . سپس نفس کوتاهی می کشیم و آنگاه نفس عمیق دیگری کشیده و دوباره این زمزمه را آغاز می کنیم.
به تدریج متوجه می شویم که بهترین راه برای ریلکس ماندن کامل و به خواب رفتن در هنگام ذکر گفتن این است که تصور کنیم صدایمان در سراسر بدنمان بخصوص در دستها و مچ دستها و پاها و مچ پاهایمان ارتعاش پیدا می کند . هنگامیکه توجهمان را عمدتا بر این احساس گزگزدر حال ارتعاش متمرکز می کنیم راحت تر می توانیم در حال ذکر گفتن به خواب برویم.یکی از مزیتهای تکینک مذکور این است که ذکر گفتن با صدای بلند از پریشانی و منحرف شدن ذهن جلوگیری می کند. معمولا ذکر گفتن بی صدا در درون از منحرف شدن ذهن جلوگیری نمی کند ولی طبق آنچه که من تجربه کردم ذکر گفتن با صدای بلند و با حالتی ملایم این کار را انجام می دهد.
تکنیک مراقبه شماره (6)
این تکنیک با قدرت تجسم عمل می کند.پس از اینکه چند دقیقه را صرف ریلکس کردن بدنم می کردم این احساس را در خود تجسم می کردم که هم اکنون از سفری خارج از کالبد به کالبد فیزیکی ام بازگشته ام . احساس مذکور احساسی از گزگزشدن و مور مور شدن در سراسر بدن است مانند مواقعی که موجی از سرما از سراسر بدن عبور می کند.این احساس را به ویژه با متمرکز کردن توجهم بر احساس گزگزشدن در دستها و مچ دستها و پاها و مچ پاها یم می توانستم در خودم بوجود آورم.
دلیل موثر بودن تکنیک مذکور این است که با بوجود آوردن احساس گزگزی که پس از بازگشت به کالبد فیزیکی تولید می شود در واقع می توان سطح ارتعاش کالبد فیزیکی را به تدریج بالا برد تا جائیکه کالبد درونی بتواند کالبد خارجی و غالب ما شود.
لينك ثابت نوشته شده در دو شنبه 6 خرداد 1392برچسب:,ساعت 2:17 بعد از ظهر توسط احمدرضاامیرناصری |


ادامه مطلب
لينك ثابت نوشته شده در دو شنبه 2 ارديبهشت 1392برچسب:,ساعت 11:24 قبل از ظهر توسط احمدرضاامیرناصری |


ادامه مطلب
لينك ثابت نوشته شده در دو شنبه 2 ارديبهشت 1392برچسب:,ساعت 11:21 قبل از ظهر توسط احمدرضاامیرناصری |


ادامه مطلب
لينك ثابت نوشته شده در دو شنبه 2 ارديبهشت 1392برچسب:,ساعت 10:24 قبل از ظهر توسط احمدرضاامیرناصری |

  


ادامه مطلب
لينك ثابت نوشته شده در یک شنبه 13 اسفند 1391برچسب:,ساعت 10:25 قبل از ظهر توسط احمدرضاامیرناصری |

کبد چرب یا (استئا تو هپاتیت )با تجمع چربی در سلولهای کبدی والتها ب کبدمشخص می شود .این حالت ممکن است در افرادی که الکل مصرف می کنند ایجاد می شود ولی در ایران بیماری به علل دیگر ایجاد شده وکبد غیر الکلی نامیده می شود .
فرم غیر الکلی این بیماری در مقداری از اختلالات با لینی مانند : دیابت، چاقی، سو تغذیه رخ می دهد، اغلب بیماران 40تا60 سال سن داشته و بیماری در جنس مونث شا یع تر است. کبد چرب در کودکان با سن بالاتر از 10سال نیز می تواند ایجاد شود .این اختلال کبدی مزمن بوده وبرای سالها پایدار خواهد ماند .در اکثر بیماران مبتلا به کبد چرب مشکل جدی برای کبد ایجاد نمی شود ولی در تعداد اندکی از بیماران با گذشت زمان با فت جوشگاهی وفیبروز در کبد ایجاد شده ودر نهایت سیروز ونا رسایی کبد ایجاد می شود .چون پیش بینی مسیر بیماری در یک فرد واینکه کدام بیمار پیشرفت خواهد کرد مشکل است ،درمان وکنترل الزامی است .در حال حاضر درمان بر روی کنترل مشکلات طبی واختلالاتی که زمینه ساز کبد چرب هستند متمرکز است.داروهای جدید مختلفی برای درمان کبد چرب عرضه شده اند که تاثیر آنها ثابت نشده است .علت اصلی بروز کبد چرب ناشناخته است ولی تعدادی از اختلالات بالینی معین به عنوان علل زمینه ای شناخته شده اند. هفتاد درصد بیماران مبتلا به کبد چرب چاق هستند.
دیابت وهیپرلیپیدمی (بالا بودن چربی های خون ) نیز از علل زمینه ای آن است. فاکتورهای مختلفی که با عث تغییر متا بولیسم در بدن می شوند شامل کاهش ناگهانی وزن، سوء تغذیه، تغذیه وریدی ،گرسنگی طولانی مدت نیز ممکن است با کبد چرب همراه باشند.
انجام بعضی از جراحی ها ی شکم شامل برداشتن کیسه صفرا ،برداشتن قسمتی از روده یا معده،جراحی روی لوزالمعده ومصرف بعضی از داروهای خاص شامل قرص های ضد با رداری ،هورمون استروژن ،کورتون (استروئید ها ، آمیودارون، تاموکسی فن ،والپروات سدیم نیز از علل زمینه ساز کبد چرب هستند . در کودکان اختلالات مادر زادی شامل سو جذب چربی ها ،سیستیک فیبروزیس وبیماری ویلسون با کبد چرب همراه هستند وبه ندرت احساس ناراحتی در قسمت فوقانی وراست شکم وخستگی وجود دارد.
برای درمان وبهبود کبد چرب باید اختلالات زمینه ساز درمان شوند.
اختلال در بیشترموارد به دنبال بررسی ها ی روتین آزمایشگاهی (مانند بررسیهای استخدامی )کشف می شود .در بررسی های روتین ،آنزیم ها ی کبدی افزایش یافته اند ودر صورت شک به این اختلال اقدامهای بعدی برای کشف علت زمینه ای وبررسی سایر علل بیماری کبدی ضروری است .
آزمایشهای لازم برای قند وچربی های خون وهمچنین برای ویروسهای هپاتیتی ضروری است .با مطالعات تصویر برداری مانند سونو گرافی ،تجمع چربی در کبد نشان داده می شود .گاهی برای اثبات تشخیص نمونه برداری از کبد ومطالعه میکروسکوپی بر روی آن لازم است ولی گاهی نمونه برداری انجام نشده وبیمار به مدت 6ماه تا یکسال از نزدیک زیر نظر گرفته می شود تا طبیعی شدن آنزیم های کبدی به دنبال درمان اختلالات زمینه ساز اثبات شود.
برای درمان وبهبود کبد چرب باید اختلالات زمینه ساز درمان شوند .کاهش تدریجی وزن در افراد چاق لازم بوده ومفید است، ولی کاهش ناگهانی وزن ،این اختلال را تشدید می کند .در کبد چرب مقاومت به انسولین شایع بوده وداروهایی که مقاومت به انسولین را درمان می کنند مانند :مت فورمین موجب بهبود آنزیم های کبدی می شوند .ویتامین
E با دوز 400میلی گرم در روز باعث کاهش آسیب به سلولهای کبدی و بهبود آنزیم های کبدی می شود ولی چون با خطر افزایش بیماریهای قلبی همراه است مصرف دراز مدت آن توصیه نمی شود .کبد چرب از نظر بالینی یک اختلال پایدار وساکت شناخته شده ودر بیشتر موارد موجب بیماری جدی در کبد نمی شود وبا درمان بهبود می یابد.
این بیماری به ندرت در مواردی درمان نشده وبه سوی بیماری جدی کبدی وسیروز پیشرفت کرده و باعث نا رسایی کبد می شود .داروهای جدید که تاثیر ثابت شده ای در درمان کبد چرب ندارد نیز به بازار عرضه شده اند .
در کودکان علل زمینه ای شامل دیابت، سو جذب چربی، چاقی، ماراسموس، کواشیورکور، ویلسون ،سیستیک فیبروزیس، آبتا لیپوپروتئینمی ونا رسایی پانکراس باید بررسی و درمان شود

لينك ثابت نوشته شده در یک شنبه 13 اسفند 1391برچسب:كبد,ساعت 10:15 قبل از ظهر توسط احمدرضاامیرناصری |

 

 

طرز تهیه شکلات خرمایی
مواد لازم :
خرما : یك پیمانه
گردو : یك پیمانه
پودر نارگیل : یك پیمانه 
بیسكوئیت مادر یك بسته : ( پودر شده )
گلاب : سه قاشق غذاخوری
شكلات شیری ( تخته‌‌ای سفید ) : 50 گرم
 
طرز تهیه :
خرما را با پودر بیسكوئیت و گردو خوب چرخ می‌كنیم و گلاب را به بقیه مواد اضافه كرده و ورز می‌دهیم. 
سپس، شكلات تخته‌ای سفید را رنده كرده و به موادمان اضافه می‌كنیم. مخلوط به دست آمده باید حالتی داشته باشد كه بتوانیم آن را به شكل گلوله‌های توپی كوچكی دربیاوریم. پس از این كار، آنها را در پودر نارگیل یا كنجد می‌غلتانیم و در ظرف می‌چینیم.

نكته :
اگر مواد خمیر مانند حاصله شل باشد، كمی پودر بیسكوئیت اضافه می‌كنیم و اگر سفت باشد، كمی گلاب می‌ ریزیم.
منبع : ارسالی اعضا
لينك ثابت نوشته شده در یک شنبه 13 اسفند 1398برچسب:,ساعت 8:49 قبل از ظهر توسط احمدرضاامیرناصری |


ادامه مطلب
لينك ثابت نوشته شده در شنبه 18 شهريور 1391برچسب:گیاهان داروئی,ساعت 2:45 بعد از ظهر توسط احمدرضاامیرناصری |

براي قرار دادن لوگوي فلش کد را در ابتداي ويرايش قالب کپي کنيد يا در تنظيمات وبلاگ قرار دهيد http://amamreza110.blogfa.com/ http://amamreza110.blogfa.com/ http://amamreza110.blogfa.com/ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ گوشه سمت راست امام زمان

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ http://amamreza110.blogfa.com/ http://amamreza110.blogfa.com/ http://amamreza110.blogfa.com/ براي قرار دادن لوگوي فلش کد را در ابتداي ويرايش قالب کپي کنيد يا در تنظيمات وبلاگ قرار دهيد http://amamreza110.blogfa.com/ http://amamreza110.blogfa.com/ http://amamreza110.blogfa.com/ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ تبريک ميلاد راست

تبريک ميلاد چپ

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ http://amamreza110.blogfa.com/ http://amamreza110.blogfa.com/ http://amamreza110.blogfa.com/

انجمن آگهی بهترین کد قالب وبلاگ

قالب و کد وبلاگ تاپ بلاگین

قالبوبلاگکد وبلاگآگهیانجمن

اسما خداوند متعال

علوم غريبه ودنياي متافيزيك
Image by Cool Text: Logo and Button Generator - Create Your Own Logo ****

ماه رمضان ماه صيام برشما مباركباد

**

ناياب ترين کد های جاوا و موس